Haar droom wordt . . werkelijkheid

Na heel veel inspanning en hulp wordt de Laura Fauteuil nu echt werkelijkheid. Streven is om begin 2016 dit prachtige design voor iedereen bereikbaar te hebben. Voor meer informatie over de Laura Fauteuil klik hier en schrijf u in. Van alle informatie die komende tijd beschikbaar komt wordt u op de hoogte gehouden.

Prototype productie model

Is het de stoel zoals Laura deze heeft bedoeld 8 Oktober wordt een belangrijke dag. Dan presenteert Ahrend het productiemodel van de Laura Fauteuil. Zo vlak voor Wereld Trombosedag (13 oktober) mogen wij beslissen of dit prototype aan de eisen voldoet. De Laura Fauteuil begon als een mooie eenvoudige schets.

Bezoek aan EASA

Op 24 augustus staat een bezoek aan EASA in Keulen op het programma. ’s Morgens een presentatie bij de CEO over Laura en de vraag welke interesse en mogelijkheden voor de Laura Fauteuil er zijn. Van een directe aankoop door EASA is het niet gekomen, wel dat er begin 2016 een lunch lecture wordt georganiseerd… Lees verder Bezoek aan EASA

De Laura Fauteuil

Het begon als een mooie eenvoudige schets van een stoel met een verhaal. Een ontwerpopdracht voor haar studie. [HvA] Samen met een studente en ontwerper is de schets van Laura uitgewerkt tot de Laura Fauteuil.

Schets van Laura

2 April 2014 is een belangrijke datum als Koninklijke Ahrend betrokken raakt bij Project Laura. Een korte presentatie bij de CEO en directeur Marketing & Design om te vertellen waarom zij ons kunnen helpen; door de Laura Fauteuil te gaan produceren. De presentatie is een succes en direct wordt besloten dat Ahrend voor ons een… Lees verder Schets van Laura